Coordinacio Emprenedoria

Participació al programa ERA+

L'alumnat dels grups de primer curs d'Assistència a la direcció i Administració i finances participa a partir d'aquest curs en el programa de col·laboració d'àmbit europeu per al desenvolupament d'un currículum empresarial amb activitats d'aprenentatge i bones pràctiques relatives a l'àmbit de l'emprenedoria. El programa està desenvolupat per l'empresa M&M Profuture Training.

Participació al programa ERA+

L'alumnat participant utilitzarà una plataforma i laboratori virtual per al desenvolupament de les seves habilitats empresarials en un entorn de comunicació en llengua anglesa amb alumnat de Rumania, Bulgària, Polònia, Espanya, Turquia i Estònia.

Xerrada amb els alumnes de Prevenció Riscos de l ´empresari Miquel Teixidor, Conseller Delegat de Genaker i exdirectiu de Nokia

logo FemCAT

La coordinació d'emprenedoria del centre ha organitzat en el dia d´avui i dintre del programa FemCAT una xerrada per als alumnes del grau superior de riscos laborals referent a l´activitat empresarial i la vida personal dels empresaris.

Aquesta xerrada es fa dintre del programa FemCAT i te com a missió:

  • Mostrar la necessitat de l’empresa en la societat.
  • Despertar l’ interès pel món de l’empresa entre els joves.
  • Donar una visió de l’empresa que sigui inspiradora, atractiva.
  • Mostrar la cara amable de l’empresa i de l’empresari.
  • Mostrar algunes de les habilitats que requereix un empresari.

El senyor Miquel Teixidor, conseller delegat de Genaker, Va treballar a Nokia obrint nous mercats i oficines a nou països d’Europa i Amèrica. Va organitzar les activitats industrials de Nokia a Espanya i va ser el director del centre recerca i desenvolupament de Nokia a Barcelona.

El programa, elaborat conjuntament amb el Departament d'Ensenyament, es centra en la trobada entre l'alumnat i una persona que dirigeix la pròpia empresa que els explicarà la seva vivència. La conversa amb aquesta persona i la reflexió sobre la seva motivació i dia a dia ajudarà els i les estudiants a visualitzar aspectes de la vida a l’empresa i del seu paper en la societat des d’una perspectiva diferent a la que és habitual.

Els alumnes d'ADM1 assisteixen a la xerrada d’Oscar Jarque: Emprendre amb valors.

Els alumnes d'ADM1 assisteixen a la xerrada d’Oscar Jarque: Emprendre amb valors.

El passat dijous 5 de febrer, els alumnes de primer de grau mitjà d’administratiu van assistir a una xerrada sobre emprenedoria, realitzada per Oscar Jarque a la sala de conferències de Barcelona Activa. Va ser una experiència estimulant i els va ajudar a veure que es el que realment volen i quins són els valors necessaris per aconseguir-ho.

Els alumnes d'ADM1 assisteixen a la xerrada d’Oscar Jarque: Emprendre amb valors.

Xerrada sobre foment de l'emprenedoria

Xerrada sobre foment de l'emprenedoria

Avui, dia 26 de novembre, ha vingut al nostre centre l'empresària Maria Martin, sòcia fundadora de l'empresa TIENDEO (www.tiendeo.com) a fer una xerrada sobre el foment de l'emprenedoria a dos grups de informàtica. La Maria ha explicat com va crear Tiendeo juntament amb els seus socis. Tiendeo és una empresa web que agrupa catàlegs de botigues habituals que ajuden a trobar les millors ofertes.

L'Esteve Terradas present a la inauguració dels nostre Viver d'empreses a Cornella.

Representants de la coordinació de FCT i Emprenedoria del nostre centre han assistit a la presentació d'un nou centre per promoure l'activitat econòmica a Cornellà on els emprenedors podran disposar de tots els serveis per portar a terme la seva idea de negoci.

el viver d'empreses de l'Esteve Terradas

Des del centre hem arribat a un acord per a què els emprenedors de la nostra escola puguin utilitzar aquests serveis de forma gratuïta després de passar el pla de viabilitat de la seva idea.

Llegeix més:L'Esteve Terradas present a la inauguració dels nostre Viver d'empreses a Cornella.

Estàs aquí:Inici > Notícies