Certificació Linux Essentials

Logo 'Linux Essentials' LPI

L’Institut Esteve Terradas i Illa ofereix la possibilitat de certificació Linux Essentials a les seves instal·lacions. Així mateix, és centre certificador autoritzat (Authorized Testing Center) i en aquest cas esta dirigit als alumnes del SIS2 que s’han interessats a obtenir aquesta certificacions oficials del sector TIC.

La certificació Linux Essentials té l'objectiu de mesurar els coneixements bàsics i fonamentals de Linux i Programari Lliure (Open Source) perquè estudiants que manquen d'experiència professional i usuaris novells en tecnologia puguin demostrar les seves habilitats en Linux i Open Source, aportant-los un gran valor afegit als seus currículums que els ajudarà en les seves possibilitats d'èxit en un mercat laboral cada vegada més competitiu.

La certificació Linux Essentials suposa la primera baula en la carrera professional Linux i Open Source, oferint una via d'entrada a tots aquells professionals que desitgin obtenir posteriorment les certificacions professionals LPIC (Linux Professional Institute Certification)

Els principals avantatges d'aquest programa de certificació són:

  • Estar orientada a estudiants sense experiència laboral en el sector IT.
  • Validar coneixements fonamentals i bàsics.
  • Preparar als estudiants per al món laboral i les certificacions professionals de LPI.

Els exàmens es poden realitzar a les pròpies instal·lacions del centre.

Estàs aquí:Inici > Noticies > Certificació Linux Essentials