Primer alumne beca.MOS que treu la puntuació màxima a la certificació d’Excel

Àlex Peñalver

El passat 1 d’Abril, l’Àlex Peñalver Martínez, estudiant de l’Institut Esteve Terradas i Illa a Cornellà, va ser la primera persona en obtenir un 1.000 a la prova de certificació MOS (Microsoft Office Specialist) en Excel, la màxima puntuació en aquesta iniciativa que impulsen la Fundación Esplai i Microsoft.

Un altre alumne del mateix centre, el David Girón de 17 anys i també estudiant d’un grau mig d’informàtica, va ser el primer en aconseguir un 1.000 a la certificació de Powerpoint, ara ja fa prop d’un any.

Fruit d’aquesta relació Fundación Esplai serà sponsor del catSkills d’ofimàtica que es celebrarà al centre el mes de juny i durant el qual diversos alumnes seleccionats de tot Catalunya competiran per a posar a proves les seves competències en l’ús d’Office. Fundación Esplai premiarà els guanyadors amb llicències d’Office 2013 gràcies al suport que Microsoft dóna als seus programes d’e-inclusió.

http://fundesplai.org/ca/recursos/noticies/742-primer-alumne-beca-mos-que-treu-la-puntuacio-maxima-a-la-certificacio-d-excel

Estàs aquí:Inici > Noticies > Primer alumne beca.MOS que treu la puntuació màxima a la certificació d’Excel