Acord de col·laboració amb Ekamat, partner de Microsoft expert en la implantació de software de negocis

El departament d’informàtica de l’Institut Esteve Terradas ha establert un acord de col•laboració amb l’empresa Ekamat, distribuïdora del software de gestió d’empreses de Microsoft, per tal que a l’assignatura sistemes de gestió empresarial del cicle de grau superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma es puguin impartir coneixements de programació sobre l’ERP Microsoft Dynamics NAV. Aquest programa de gestió és un dels més utilitzats per les PIMES i és per això que el mercat laboral demanda una gran quantitat de professionals amb coneixements específics de programació en aquest sistema.

Acord de col·laboració amb Ekamat, partner de Microsoft expert en la implantació de  software de negocis

Gràcies a aquest acord, els alumnes podran fer pràctiques formatives a l’empresa Ekamat, sota la supervisió de consultors i programadors de Dynamics NAV que els faran de tutors durant la seva estada a l’empresa. D’aquesta manera, podran ampliar els seus coneixements sobre el programa de Microsoft i veure com s’aplica en el món empresarial. A més, un cop finalitzat el període de pràctiques, tindran l’oportunitat d’incorporar-se al mercat laboral en un dels socis més grans i amb més anys d’experiència de Microsoft Ibèrica.

Estàs aquí:Inici > Noticies > Acord de col·laboració amb Ekamat, partner de Microsoft expert en la implantació de software de negocis