Una Bona Pràctica Fomenta la Cooperació entre l’alumnat – Good Practice Encourages Cooperation Among Students

Una Bona Pràctica Fomenta la Cooperació entre l’alumnat – Good Practice Encourages Cooperation Among Students

El procés d’aprenentatge millora quant aquest resulta de l’esforç d’un equip, i no pas el d’una persona. El bon aprenentatge com la feina ben feta, és col·laboratiu i social, no pas competitiu i aïllat. El treball amb altres companys/es per general incrementa la implicació en l’aprenentatge. El fet de compartir les nostres pròpies idees i respondre els altres millora les nostres idees i criteris, i profunditzà el nostre nivell de compressió.

bona_practica_foto_1

Una Bona Pràctica Fomenta l’Aprenentatge Actiu – Good Practice Encourages Active Learning

El procés d’aprenentatge no és un esport per a espectadors. L’alumnat no aprèn prou només assegut a la seva cadira escoltant al professorat, memoritzant una tasca pre-organitzada i responen de tant en tant algunes preguntes. L’alumnat necessita parlar sobre el que està aprenen, escriure sobre allò que ha après, relacionar-ho amb la seva experiència passada i aplicar-ho a la seva vida.

bona_practica_foto_2

Una Bona Pràctica Respecte els Diferents Nivells i Forma d’Aprenentatge

Existeixen molts camins per aprendre. L’alumnat ens ve a les aules amb diferents habilitats i estil d’aprenentatge. Els bons alumnes en aspectes més teòrics podem presentar problemes al laboratoris o en aspectes més pràctics. I al contrari l’alumnat amb habilitats més manuals podem tenir problemes amb la teoria. Els alumnes necessiten oportunitat per demostrar les seves habilitats i aprendre millor a mesura que s’entrena en ells. A partir d’aquí ells podem començar a emprendre des d’una altre manera.

bona_practica_foto_3a
bona_practica_foto_3b

 

Estàs aquí:Inici > Noticies > Una Bona Pràctica Fomenta la Cooperació entre l’alumnat – Good Practice Encourages Cooperation Among Students