Biblioteca

Carnestoltes: Tradició i Diversió

Com sempre, el Carnestoltes ha estat una jornada festiva i lúdica, on ha participat l'alumnat i el personal de l'IES Esteve Terradas i Illa, també de la Biblioteca Joan Salvat Papasseit, oferint un punt de trobada per convertir l'espai en un punt de diversió amb molta varietat de jocs de taula. I com no podia ser d'altra manera, també hi ha hagut disfresses!

     

Dia Escolar de la No-violència i la Pau: Stop Mare Mortum

Amb motiu de la celebració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau, els alumnes de l’IES Esteve Terradas i Illa van assistir a una xerrada de la Plataforma Stop Mare Mortum a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit.

Stop Mare Mortum incideix en el canvi de polítiques migratòries, de protecció internacional i d'acció exterior que permetin assolir un món basat en el respecte dels drets humans, en la igualtat d'oportunitats i en el diàleg com a eina de resolució de conflictes, amb l'objectiu d'aconseguir una ciutadania més mobilitzada i capaç de reaccionar davant de qualsevol vulneració dels drets humans.

Benvinguts i Benvingudes a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit

El meu nom és Fran i vinc de la Biblioteca Central de Cornellà. Des del mes de desembre estaré aquí per acompanyar-vos en l'apassionant aventura de la reflexió, la lectura i la diversió, volia aprofitar l'ocasió per presentar-me i desitjar-vos un Feliç Nadal.      

     

Presentació: 7 Relatos de Mujeres para Hombres y Mujeres

Per a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit ha estat un honor comptar amb la presència de María Ángeles Nieto Marqueño, professora de l'IES Esteve Terradas i Illa i autora de 7 Relatos de Mujeres para Hombres y Mujeres, un llibre que recomanem per la gran sensibilitat que desprèn.

Un acte carregat de literatura, emotivitat i música, al que s'han sumat diferents personalitats i que ha comptat amb una massiva assistència de públic.

L'autora va tenir l'amabilitat de regalar i signar un munt d'exemplars. Hi ha varis a la vostra disposició!

Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E

Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E

Els alumnes de 4rt d'ESO E ja han començat el "Taller de Còmic" a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit. L'activitat està dirigida pel dibuixant Juan Carlos Calvo Lamillar i subvencionada pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de Cornellà.

Animeu-vos a participar a la Mostra de Còmic Ciutat de Cornellà!!!

Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E

Exposició Mafalda

Exposició Mafalda

Durant tot el mes de Novembre, coincidint amb la Mostra de Còmic Ciutat de Cornellà, a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit ens acompanyarà un personatge molt especial!!!! La Mafalda!!!! A més a més ve carregada de dues maletes de còmics plenes de recursos i activitats perquè tots vosaltres les pugueu realitzar!!!! Veniu a descobrir l’humor, la intel·ligència i els valors d’aquesta noieta tan especial!!!!

Exposició Mafalda

Us hi esperem!!

Els pallassos ja han arribat a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit!!

Els pallassos ja han arribat a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit!! Els pallassos ja han arribat a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit!!

Coincidint amb el 17è Festival Internacional de Pallassos, “Memorial Charlie Rivel”, que tindrà lloc del 17 al 23 d’octubre a Cornellà, a la biblioteca Joan Salvat Papasseit hem volgut retre un homenatge al món del circ!!! Hem preparat una exposició de llibres entorn aquest art!!!

Veniu a la biblioteca i descobriu un món ple de màgia i il·lusió!!!!

Apa!!! No us ho perdeu!!!

Biblioteca Joan Salvat Papasseit - Novetats d'estiu 2016

Mireu, mireu!!

Biblioteca Joan Salvat Papasseit - Novetats d'estiu 2016

Les novetats d'estiu ja han arribat a la biblioteca Joan Salvat Papasseit!!!!! Just a temps perquè les agafeu i gaudiu d'elles durant tot l'estiu.

Us hi esperem!!!

Exposició: "Natura Especial"

Exposició: "Natura Especial"

El proper dijous 30 de juny, de 13h. a 14h, s'inagurarà l'exposició "Natura Especial", creada amb la col·laboració dels alumnes de 1er. ESO E de l’Institut Esteve Terradas,  a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit. Aquest esdeveniment comptarà amb acompanyament musical.

Lectura a la fresca

Ja fa olor d'estiu i des de la Biblioteca Joan Salvat Papasseit volem que gaudiu d'ell amb unes lectures molt refrescants que hem triat pensant en vosaltres.

Us hi esperem perquè trieu la vostra lectura!!!


Lectura a la fresca

Lectura a la fresca

 

Biblioteca Joan Salvat Papasseit

Lliurament de premis del concurs de còmics a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit

El passat dimarts va tenir lloc el lliurament de premis del concurs de còmics a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit. Us deixem unes imatges dels guardonats!!!

Lliurament de premis del concurs de còmics a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit

Ah!! i recordeu que encara esteu a temps de presentar els vostres treballs al 32è Concurs de Còmic de Cornellà. Animeu-vos a participar!!

Booktuber

Ep!!! Comença el període de votacions del concurs de «Booktubers» de Biblioteques de Barcelona i Adolescents.cat, #recomanollegir!!

Entre el 21 de maig i l'1 de juny podeu votar el "Booktuber" que més us agradi.

Només heu d'entrar al web d’Adolescents.cat i visualitzar tots els “Booktubers"per poder triar!

booktuber

Apa!!! No us ho perdeu!!!! Ens estan esperant!!!!!!!!!!

Activitats mes de maig a la biblioteca

Aquest mes de maig la biblioteca Joan Salvat Papasseit està participant d'un gran nombre d'activitats: lectures en veu alta, una petita gimcana, algunes visites, entregues de premis...

  • Els alumnes de 4t d'ESO han llegit els treballs en llengua catalana que van ser guardonats o preseleccionats als darrers Premis Literaris Sant Jordi i posteriorment han realitzat una petita tertúlia sobre el contingut dels mateixos. Una experiència molt enriquidora!
  • La classe de 2n d'ESO A ens ha fet una visita per conèixer la biblioteca, la seva organització i triar algunes lectures.
  • També s'ha fet l'entrega de premis del "Concurs de Dracs" i "La rosa com a metàfora", on han participat alumnes de Plàstica i Arts Gràfiques.
  • Però això no és tot!!! En aquestes setmanes estem coneixent el personatge de Titntín amb els alumnes de 2n d'ESO.

Moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible!!!!

I aquí us deixem algunes imatges de record:

Activitats mes de maig a la biblioteca

Activitats mes de maig a la biblioteca

Activitats mes de maig a la biblioteca

Activitats mes de maig a la biblioteca

Activitats mes de maig a la biblioteca

Setmana Sant Jordi

A la Biblioteca Joan Salvat Papasseit hem viscut la setmana de Sant Jordi d'una manera molt intensa. Hem tingut una xerrada amb l'autor Joan Manuel Gisbert, un taller de comics amb el Sergi Portela, concursos literaris, de còmics...

Us deixem unes imatges perquè pugueu recordar aquests moments.

Estàs aquí:Inici > Noticies