Castellà

Revista INFOESTEVE

Els alumnes de 4tE us presentem la nostra revista INFOESTEVE creada a l'assignatura de llengua i literatura castellana.

Llegeix més:Revista INFOESTEVE

Premis de Sant Jordi

El 24 d'abril, hem entregat a la Sala d'Actes del nostre institut els Premis de Sant Jordi. Els premis volen reconèixer el talent literari dels nostres alumnes, tant en la categoria de poesia com en la de narració. Hem lliurat premis en tots els nivells(llibres i entrades de cinema).

Els Premis els organitza el departament de Castellà, Català, Matemàtiques, extraescolars i la Biblioteca Salvat-Papasseit. Gràcies a tots els que heu participat i felicitats als premiat!!

Projecte d'Euromania (Plurilingüisme)

El 30 de març, en una trobada organitzada pel Departament d'Ensenyament a la Casa del Mar, hem fet la presentació del nostre projecte d'Euromania (plurilingüisme).

EUROMANIA A L'ESTEVE

Xerrada amb J.M.Gisbert

L'escriptor J.M.Gisbert torna al nostre institut.

Avui 28 de febrer, ens ha visitat de nou aquest important escriptor(amb 48 novel·les publicades).

Ha parlat amb el alumnes de 2 d'ESO dels llibres: "La maldición del arquero" i "El embrujo de Elba ". Ha estat una xerrada molt interessant, amena i plena d'anècdotes divertides.

No tots els dies podem conèixer l'autor dels llibres que hem llegit!

Moltes gràcies!

La Ruta del Quijote a Barcelona

Els alumnes de Literatura de 2n de Batxillerat han fet la ruta del Quijote pels carrers de Barcelona.

Bon Nadal i Feliç 2017

Sortida a Teatreneu

El passat dijous día 24 de novembre els alumnes de 1 de Batxillerat , acompanyats pels seus tutors i la professora de Literatura Castellana , van anar al Teatreneu (Barcelona ). Vam veure una obra de Lope de Vega:"La discreta enamorada "."Una comedia de enredo":divertida,amena i molt actual. Vam gaudir molt i fins i tot vam poder xerrar amb els actors. Esperem repetir l'experiència ! !

  

Taller de Còmic - alumnes 4rt ESO E

Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E

Els alumnes de 4rt d'ESO E ja han començat el "Taller de Còmic" a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit. L'activitat està dirigida pel dibuixant Juan Carlos Calvo Lamillar i subvencionada pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de Cornellà.

Animeu-vos a participar a la Mostra de Còmic Ciutat de Cornellà!!!

Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E

Els alumnes de 4tE i la Nicoleta descobreixen un món ple de màgia i il·lusió a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit amb el suport de la Mª Jesús.

Els alumnes de 4tE i  la Nicoleta descobreixen  un món ple de màgia i il·lusió a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit amb el suport de la Mª Jesús.

Fem teatre

Els alumnes de 2ºE del centre van representar l'obra de Plaute," L'Aulularia", als alumnes de cinquè curs de l'Escola Mediterrània.

Per tal de realitzar aquesta representació, els alumnes van llegir l'obra original i en van fer l'adaptació. L'obra va incloure un número de percussió que havien treballat a Música.

Fem teatre

Estàs aquí:Inici > Noticies