Conferència 2010 "Globalitzem la Revolució"


IMG00354-20101201-1803

El passat 1 de desembre es va celebrar la conferència 2010 "Globalitzem la Revolució", organitzada pel Cicle Superior de Secretariat amb la col•laboració del Cicle Formatiu D'Arts Gràfiques. Amb aquesta conferencia volien fer referència als successos ocorreguts el 29 de setembre del 2010 amb motiu de la vaga general convocada pels sindicats per manifestar-se en contra de les mesures econòmiques del govern.

Durant aquest dia hi va haver violència i vam començar a escoltar per els mitjans de comunicació i dels governants el us de la paraula “antisistemas” per referir-se els manifestants de manera molt pejorativa. Això ens va sorprendre i vam decidir informar-nos sobre el tema. Després d'un exhaustiu treball de recerca, aconseguim arribar a adquirir molts coneixements sobre aquest tema ampli però molt interessant i complex.
L'expressió moviment antisistema és una invenció dels mitjans de comunicació que reflecteixen tota aquella posició dissident i subversiva davant del sistema actual imperant, reunint sota un mateix nom una gran varietat de grups.
Volíem invitar a aquesta conferència a persones que ens expliquessin des de la seva experiència i coneixements les seves posicions sobre el tema.
A la taula ens van acompanyar un representant dels Mossos d’Esquadra de Cornellà, l’antropòleg Manuel Delgado Ruiz, l’activista Enric Duran, la sociòloga Sandra Ezquerra i l’economista Jordi Calvo Rufanges, que van explicar-nos els seus punts de vista d'una manera molt concreta.A l’acte van assistir companys i companyes de tots els cicles formatius i de Btx.com també molt professorat, tots i totes amb una actitud molt activa i participativa.

Des de aquí volem agraïr, en primer lloc a totes les persones que van participar a la taula i també els nostres companys, companyes i al professorat que ens va recolzar, ¡¡ Moltes gràcies!!
Estàs aquí:Inici > Noticies > Conferència 2010 "Globalitzem la Revolució"