Ciencies Socials Noticies

Taller “Cada pedra el seu temps”

L'alumnat de 2onE ha gaudit d'una visita guiada per la ciutat de Cornellà on hem visitat els edificis més emblemàtics de la nostra ciutat. Hem visitat el Castell, Masia Can Vallhonrat, Plaça dels Enamorats. Hem gaudit de la Plaça de l'església i de les explicacions de darreres troballes arqueològiques. Hem après com estudiaven a la 1a república i hem conegut la història de l'Escola Anselm Clavé. Tot l'alumnat ha fet un recorregut històric i ha comparat el mapa actual amb el mapa de la Cornellà dels anys 20.

Moltes gràcies a l'Ajuntament de Cornellà per organitzar aquests tallers per fer historia viva de la ciutat.

Visita Guiada a la Sagrada Família

Els alumnes de Religió de 3r d'ESO van visitar la Sagrada Família, el temple més visitat de la ciutat de Barcelona. L'alumnat va aprendre el significat de la forma i l'expressivitat de l'arquitectura, les imatges i els conjunts escultòrics. El nostre guia ens va facilitar unes tabletes electròniques i en grups de 3 van fer algunes activitats dins el temple per descobrir les tècniques de la construcció de la planta i les columnes.

    

Inauguració de L'aula Laboratori de Ciències Socials

El passat mes de novembre de 2016, es va fer la inauguració del nou Laboratori de Ciències Socials.

Des del Departament de Ciències Socials, estem realitzant un projecte de centre que es centra en la creació d'un aula/laboratori on treballem amb l'alumnat de primer fins a quart d'ESO. Un espai nou, pensat i orientat per fer un treball que segueix 4 principis pedagògics:

a) Impulsar el treball col·laboratiu que faci possible la flexibilització i diversitat d'agrupaments en el treball de classe.

b) Programar i adequar les programacions a projectes d'investigació i recerca.

c) Incorporar les noves tecnologies en el treball ordinari de classe.

d) L'alumnat és el principal protagonista dels seus aprenentatges utilitzant una pedagogia activa a partir del principi investigació-acció a través de propostes de treball per projectes.

L'aula-laboratori disposa d'un material i mobiliari que permet organitzar el treball de classe d'una manera alternativa que fa possible posar l'espai al servei d'una nova manera de plantejar el treball a l'aula.

Aquest espai, portarà el nom de la professora Dolors Freixenet i de tot el professorat que ha treballat en el nostre centre per la innovació i la millora del nostre institut.

Estàs aquí:Inici > Noticies