Coordinació FP

Reunió famílies de Grau Mitjà

Dimecres 27 de setembre reunió de famílies dels alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Començament del curs 2017-2018 a la Formació Professional

Inici de curs 2017-2018 per als alumnes de Formació Professional.

Benvinguts/des i BON CURS!!!!

Gran Èxit de la Companyia Poc Estable a L’Auditori de Cornellà

La companyia POC ESTABLE de l'Institut Esteve Terradas actua a l'auditori de Cornellà de Llobregat, amb l'obra el Mètode, amb la companyia de Ramón Garrido. Aquesta activitat està dins de la Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional de Formació Professional.

Llegeix més:Gran Èxit de la Companyia Poc Estable a L’Auditori de Cornellà

Xerrades d’Orientació Acadèmica i Professional

Dins de la Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional de la Formació Professional, s'ha portat a terme xerrades d'Orientació Acadèmica i Professional.

Xerrada Acadèmica a càrrec de Punt a l'Institut - -TRÀILER Serveis d'Informació Jove.

 

El professor de Manteniment Industrial, Hermògenes Gil, amb la conferència Trending tòpics

Servei d’assessorament i reconeixement de l’experiència laboral.

El servei d'Assessorament té per objectiu definir i orientar un itinerari formatiu i professional de la persona interessada per aconseguir-ne millorar la qualificació. Compta amb l'atenció personalitzada d'experts de la família professional escollida.

I el servei de Reconeixement, s'adreça a les persones que vulguin tenir un reconeixement acadèmic dels aprenentatges adquirits amb l'experiència laboral o en activitats socials relacionats amb un determinat cicle formatiu.

logo Servei Assessorament

Per a més informació sobre el Servei d'Assessorament i Reconeixement.

Més dades sobre el servei.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya Visita L'Esteve Terradas

El dimecres 1 de febrer ens han visitat Margarita Miralles i Santi Conde, Cap de desenvolupament humà i Responsable de formació respectivament de FGC. Aquesta estada ha servit per a conèixer les instal·lacions de FP del centre i per realitzar una reunió del conveni de col·laboració entre el Departament d'Ensenyament i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. A aquesta reunió també han assistit els Coordinadors territorials d'ensenyaments professionals del Baix Llobregat i Vallès Occidental i representants de l'Institut El Palau i de l'Institut Leonardo da Vinci.

Aquesta reunió ha servit per valorar el desenvolupament de l'estada DUAL d'alumnes a FGC i preparar l'estada per al proper curs. Podem destacar que totes les parts han valorat molt positivament l'experiència.

Vina a la II Jornada Formació Professional - FENT PONTS

16 d'abril al Citilab

Inscripcions aquí.

La Segona Jornada de la Formació Professional de Cornellà de Llobregat FENT PONTS”, és un punt de trobada i reflexió dirigit a tots aquells agents que treballen en el món de la formació professional des de qualsevol de les seves vessants.
Enguany la Jornada té com a eix vertebrador l’adquisició i acreditació de les competències professionals, una temàtica fonamental tenint en compte la realitat i l'actualitat del moment en què es troba la formació professional.

T'esperem!!!

Setmana Orientació Acadèmica i Professional a CCFF (Curs 14-15)

Del 24 al 27 de febrer i del 4 al 6 de març,  tindrà lloc la Setmana d'Orientació Acadèmica i Professional als Cicles Formatius.

JJOL portada 1213

Durant aquesta setmana els alumnes visitaran empreses i organitzacions, assistiran a xerrades i conferències. Escoltaran a persones de referència en el seu sector, que explicaran com realitzar bones pràctiques empresarials i professionals. Es tracta d'obrir una porta al món real des de l'objectiu de donar les pistes que els orientin cap a la presa de decisions presents i futures, la qual cosa, ja ho sabem, no sempre és fàcil.

També cal destacar que aquestes jornades, amb més de seixanta activitats diferents, son possibles gràcies al treball i l'esforç del professorat, que una vegada més, demostra que la il·lusió per realitzar una feina ben feta és capaç de superar els obstacles que inevitablement sorgeixen. De igual manera destaquem i agraïm la col·laboració de totes les empreses i professionals que han fet possible enllestir aquestes jornades.

Per conèixer amb detall totes les activitats podeu consultar el tríptic: Setmana d'Orientació Acadèmica i Professional

Jornades Orientació Acadèmica i Professional a CCFF (Curs 15-16)

Del 17 al 19 de febrer ,  tindrà lloc les Jornades d'Orientació Acadèmica i Professional als Cicles Formatius.

També cal destacar que aquestes jornades, amb més de seixanta activitats diferents, son possibles gràcies al treball i l'esforç del professorat, que una vegada més, demostra que la il·lusió per realitzar una feina ben feta és capaç de superar els obstacles que inevitablement sorgeixen. De igual manera destaquem i agraïm la col·laboració de totes les empreses i professionals que han fet possible enllestir aquestes jornades.Durant aquests dies els alumnes visitaran empreses i organitzacions, assistiran a xerrades i conferències. Escoltaran a persones de referència en el seu sector, que explicaran com realitzar bones pràctiques empresarials i professionals. Es tracta d'obrir una porta al món real des de l'objectiu de donar les pistes que els orientin cap a la presa de decisions presents i futures, la qual cosa, ja ho sabem, no sempre és fàcil.

Per conèixer amb detall totes les activitats podeu consultar el tríptic: Jornades Orientació Acadèmica i Professional

Jornada Orientació Acadèmica i Professional a la Formació Professional

Del 20 al 23 de febrer,  tindrà lloc la Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional a la Formació Professional.

Aquesta jornada, té més de seixanta activitats diferents, que són possibles gràcies al treball i l'esforç del professorat, que una vegada més, demostra que la il·lusió per realitzar una feina ben feta és capaç de superar els obstacles que inevitablement sorgeixen. De igual manera destaquem i agraïm la col·laboració de totes les empreses i professionals que han fet possible enllestir aquestes jornades. Durant aquests dies els alumnes visitaran empreses i organitzacions, assistiran a xerrades i conferències. Escoltaran a persones de referència en el seu sector, que explicaran com realitzar bones pràctiques empresarials i professionals. Es tracta d'obrir una porta al món real des de l'objectiu de donar les pistes que els orientin cap a la presa de decisions presents i futures, la qual cosa, ja ho sabem, no sempre és fàcil.

Per conèixer amb detall totes les activitats podeu consultar el tríptic: Jornada Orientació Acadèmica i Professional

Tancarem la jornada, amb l'actuació de la Companyia Poc Estable, "GOT TALENTet".

Estàs aquí:Inici > Noticies > Centre > Coordinació FP