Coordinació d'Entorn

Ens movem per ajudar l'Ian!!!

Aquest divendres 25 de gener hem fet entrega dels taps de plàstic que havíem recollit fins a la data per ajudar l'IAN GARCÍA GONZÁLEZ.

l'Ian

A partir d'ara...continuem! Ens ha visitat en Leo, el seu avi, i ens ha explicat que col.laborem diferents centres educatius de la zona i també els comerços. Amb el suport de tots els que hem volgut i volem col.laborar, han recollit més d'una tona de taps per reciclar fins ara. Afortunadament, també reben diners mitjançant donatius desinteressats de persones i entitats.

Seguim així... i SALUT PER A TOTHOM!!!

http://ayudaaian.webnode.es/

Recollida de taps per a l'IAN

IAN

L'IAN GARCÍA GONZÁLEZ, de 4 anys, viu a Sant Sadurní d'Anoia i té un càncer en el sistema nerviós. Diferents entitats de Cornellà de Llobregat han encetat una campanya d'ajuda perquè la seva família pugui fer front als tractaments mèdics que l'IAN necessita per viure. L'atenció mèdica es fa als EUA.

Al lloc web http://ayudaaian.com/ es pot conèixer el seu cas amb més detall: Una empresa recicla taps de plàstic de les ampolles i, amb això, es financen els diferents tractaments que li fan falta al nen. Col.locarem recipients a l'institut per tal de col.laborar amb un gest molt senzill, portant els nostres taps de plàstic per al seu reciclatge.

En nom de l' IAN i la seva família, gràcies per endavant pel vostre suport.

Alumnat del centre fa un mercat per recollir diners

Alumnes del nostre Centre van organitzar fa pocs dies un mercat de productes de segona mà per finançar el viatge de fi de curs.

Mercadillo_nou_de_trinquis_1_petit

VOLEU APRENDRE?

Us fem dues propostes diferents amb un sol objectiu...APRENDRE!

idees

Llegeix més:VOLEU APRENDRE?

1r Concurs de Fotografia Vida i Cultura

Descarregueu les bases del concurs.

Estàs aquí:Inici > Noticies > Centre > Coordinació d'Entorn