EL TINTER I INPUB, socis del Projecte Leonardo da Vinci: Teach, Learn and Quality

TLQ logo

Aquestes dues empreses de publicitat, estan especialitzades en la edició, producció editorial i audiovisual, disseny gràfic, disseny ecològic, i impressió. Dins de projecte Leonardo, El Tinter i Inpub col·laboren en la elaboració, desenvolupament i validació del manual de “IN-COMPANY-CLASS”.

el tinter

In-company-class, significa, fonamentalment, la realització de classes a la empresa. Això implica coordinar els continguts dels crèdits amb les tasques i el treball que es desenvolupa a la empresa. Com a conseqüència, es proporcionar a l’alumnat un realització de pràctica reial dels continguts desenvolupat a l’aula, i es facilita una relació més propera a l’entorn de treball i per tant una major facilitat per incorporar-se al món laboral.

El Tinter i els professors de l'Esteve Terradas

Aquest tipus d’activitat proporciona a més a més la possibilitat d’aprendre i posar en pràctiques noves formes organitzatives, i la utilització de noves d’eines, maquinaria i recursos en situació reial i dins d’un mercat productiu.

Estàs aquí:Inici > Noticies > Centre > Coordinació de Qualitat > EL TINTER I INPUB, socis del Projecte Leonardo da Vinci: Teach, Learn and Quality