Celebrada a Bruges la segona reunió de treball del Projecte LdV – TL+Q

La darrera setmana de gener va tenir lloc a Bruges, Flandès, la segona reunió de treball del Projecte LdV – Teach, Learn and Quality.

Official_pic_City_Hall_1

Official_pic_Watteeuw_2

Sobre la base de les tasques programades a la primera reunió a Almada, Portugal a l’octubre de l’any passat, i desenvolupades entre el mesos de octubre i gener, es van formar tres diferents grups de treball per tal de realitzar la formulació final dels continguts dels manuals de bones pràctiques sobre: a) mètodes creatius i motivadors dins del processos d’ensenyament-aprenentatge a l’aula, b) “In-Company-Classes” (ICC), i c) autoavaluació i sistemes de qualitat a la formació professional.

Foto_3

Foto_4

Aquests tres manuals, que es basaren en experiències i aplicacions reals, tant a l’aula, a un centre d’ensenyament de formació professional, com a la empresa; tenen el objectiu de servir com eina bàsica, i “ready to be used”, de forma guiada i sistemàtica.

Foto_5

Foto_6

Durant l’estada a Bruges van tenir la oportunitat de conèixer, de la mà d’un guia, alguns aspectes històrics rellevants de la ciutat. A més a més, van visitar el centre de pràctica Ten Walle, i la fàbrica Watteeuw (http://www.watteeuw.be/watteeuw/default.htm). La primera es una antiga casa de pagès que estan restaurant els alumnes, i a Watteeuw, empresa de fabricació d’engranatge i mecanismes de transmissió per tren i avions, els alumnes desenvolupen classes pràctiques en situació real i guiades amb especialistes de la mateixa fàbrica (ICC).

Estàs aquí:Inici > Noticies > Centre > Coordinació de Qualitat > Celebrada a Bruges la segona reunió de treball del Projecte LdV – TL+Q