Coordinació d'Internacional

Estades formatives a l'estranger per alumnes i professorat d'ensenyaments professional (2017-2018)

Erasmus+ logo

Estades formatives a l'estranger per alumnes i professorat d'ensenyaments professional (2017-2018)
+info

Concurs fotogràfic #MiErasmusPlus en les xarxes socials.

L'objectiu d'aquest concurs és realitzar un registre fotogràfic de les diferents experiències d'aprenentatge viscudes en una mobilitat del programa ERASMUS+

Concurs fotografía Erasmus+

Podeu trobar tota la informació en els següents enllaços:

Vols fer una mobilitat Erasmus+?

Dijous 27 d'octubre a les 18h, xerrada informativa per l'alumnat de Cicles Superiors a l'Institut Vilumara: Av. Josep Tarradellas i Joan, 153, 08901 Hospitalet de Llobregat.

Descarrega el programa
Descarrega el programa

Cal inscriure's a través d'aquest enllaç:

Els participants rebran un certificat d'assitència a la jornada.

Mobilitat a Padova

Mobilitat a Padova

Aina Rodríguez i Omar Ballesteros del Cicle Formatiu de Gestió Administrativa han iniciat la seva estada a Padova a través del programa Erasmus +. Els dos alumnes faran les pràctiques a la Càmera de Comerç de Padova.

 

Mobilitat a Lió

Dos alumnes de Grau Mitjà del Cicle d’Electromecànica de vehicles, han estat becats per Erasmus + per realitzar les practiques a l’Empresa.

Mobilitat a Lió

Carlos Galindo i Álvaro Fernández han iniciat la seva estada al Concessionari de Citroën de Visseux (Lió).

Els desitgem a tots dos una molt bona estada i agraïm al centre educatiu SEPR de Lió la seva apreciada dedicació per portar a terme aquesta mobilitat.

Mobilitat a Lió

Mobilitat a Lió

El passat 17 de maig tres alumnes de Cicle Mitjà d’Arts Gràfiques becats pel programa ERASMUS +, van iniciar la seva estada a França per a realitzar les pràctiques a l’empresa. Adrián Carranco i Steeven Garzón han començat a fer les pràctiques a l’empresa ATHOS PRDODUCTIONS de Lió; Mario Muñoz està realitzant la seva estada en el CONSERVATORI DE LIÓ.

Mobilitat a Lió

Els desitgem a tots tres una molt bona estada i agraïm al centre educatiu SEPR de Lió la seva apreciada dedicació per portar a terme aquesta mobilitat.

Mobilitat a Vianda do Castelo

La setmana passada tres alumnes de Cicle Superior d'Arts Gràfiques becats pel programa ERASMUS +, van iniciar la seva estada a Portugal per a realitzar les pràctiques a l'empresa GRÁFICA CASA DOS RAPAZES de Viana do Castelo.

Mobilitat a Vianda do Castelo

Els tres becats són Verònica Medina, David Lázaro i Belén Pousa. Els desitgem una molt bona estada i agraïm al centre educatiu Cooperativa de Ensino, CRL que ha col•laborat com a centre de referència per portar a terme aquesta mobilitat.

Estades formatives a l'estranger per aalumnes i professors d’ensenyamentsprofessionals (2016- ­2017)

Estades formatives a l'estranger per aalumnes i professors d’ensenyamentsprofessionals (2016- ­2017)

Les persones interessades escriure abans del 2 de desembre a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

logo Erasmus+

 

Jornada de conferències en streaming sobre Erasmus +

Dia 23 de novembre. The European Commission and the Education, Audiovisual and Culture Executive Agency, organitza una jornada de conferències en streaming sobre  com realitzar un projecte europeu amb Erasmus +, junt amb altres propostes de financiació.
logo Erasmus+

Concurs de vídeos virals Europass

concurs de videos virals euroPass
descarrega les directrius als participants

logo Erasmus+

Estàs aquí:Inici > Noticies > Centre > Coordinació d'Internacional