Extraescolars

FINALITZEN LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

El dimecres 31 de maig va ser el darrer dia de les activitats extraescolars 16/17 de ZUMBA, MULTIESPORT i FUTBOLSALA. Volem agrair la participació a tots els alumnes i professores que heu assistit ja sigui habitualment o puntualment i, sobretot, als alumnes-dinamitzadors per coordinar i dirigir les activitats. El proper curs tornarem amb més ganes i forces!

Visita Guiada a la Sagrada Família

Els alumnes de Religió de 3r d'ESO van visitar la Sagrada Família, el temple més visitat de la ciutat de Barcelona. L'alumnat va aprendre el significat de la forma i l'expressivitat de l'arquitectura, les imatges i els conjunts escultòrics. El nostre guia ens va facilitar unes tabletes electròniques i en grups de 3 van fer algunes activitats dins el temple per descobrir les tècniques de la construcció de la planta i les columnes.

    

Dia mundial contra el càncer de mama

En motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, el proper divendres 21 d’octubre, els alumnes de l’ Esteve Terradas i Illa organitzarem un acte sensibilització i conscienciació sobre el càncer de mama.

Dia mundial contra el càncer de mama

Dibuixarem un gran llaç en el pati, i l’omplirem amb tot l’ alumnat i professorat.

Portem una samarreta, mocador... de color rosa i dibuixarem el llaç rosa de la lluita contra el càncer.

  • LLoc: Pati Lateral (Pati nou)
  • Horari: de 11 h a 11.30 h

El càncer de mama constitueix el tumor maligne més freqüent en la dona i representa una de les primeres causes de mort en la població femenina. Des de la segona meitat del segle passat la seva incidència ha anat augmentat, tot i que –des de fa anys- la taxa de mortalitat s’ha reduït. Unes dades mostren la dimensió de la malaltia a Catalunya: 1 de cada 9 dones patirà un càncer de mama al llarg de la seva vida, i en el darrer any se’n van diagnosticar 4.000 nous casos.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Castanyada 2016 ESO/Batxillerat

El proper divendres, 28 d'octubre, celebrem la Castanyada amb una sortida a la natura on gaudirem dels tradicionals concursos de pastissos ( Alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO) i el concurs de fotografia (4rt d'ESO).

Concurs de pastissos 1r ESO
Concurs de pastissos
1r ESO

Concurs de pastissos 2n ESO
Concurs de pastissos
2r ESO

Concurs de pastissos 3r ESO
Concurs de pastissos
3r ESO

Concurs 4rt ESO
Concurs de fotografía
4t ESO

Animeu-vos, participeu!

Els cicles formatius celebren la Castanyada 2015

El passat divendres 30 d’octubre, els alumnes i les alumnes d’FP, junt amb els seus professors i professores vam celebrar la castanyada a l'escola.

castanyada 2015

Llegeix més:Els cicles formatius celebren la Castanyada 2015

L'Esteve Terradas col·labora amb la campanya "Viu l'olivera" de la Marató de TV3 - Malalties del cor

Com potser ja sabeu, el pròxim 14 de desembre es celebrarà la Marató de TV3 - Malalties del cor. Des de la FP de l'Esteve Terradas col·laborem amb la campanya "Viu l'olivera".

Llegeix més:L'Esteve Terradas col·labora amb la campanya "Viu l'olivera" de la Marató de TV3 - Malalties del...

Artistes catalanes del dibuix i la pintura

Fins el 6 de novembre al passadís de l’Esteve Terradas trobareu aquesta exposició, que té com a objectiu difondre els noms d'algunes de les dones, miniaturistes, pintores, dibuixants i il·lustradores que amb la seva obra han contribuït a configurar el patrimoni artístic de Catalunya des de l'Edat Mitjana fins el segle XX.

Les artistes seleccionades (miniaturistes, pintores, dibuixants i il·lustradores) són una mostra del creixement i l'evolució de la creativitat artística de moltes dones que com elles, al llarg del temps, han treballat amb diferents interessos: des de l'adopció dels llenguatges acadèmics i establerts per a què es reconegués el seu treball, fins a la transformació i subversió d'aquests llenguatges per construir altres formes de pintar i representar el món. Elles, com moltes altres, formen part d'una genealogia oculta que aquesta exposició pretén començar a fer visible.

"Taller de Lectura no recomanada" realitzat per l'Ajuntament de Cornellà

Alumnes de tots els nivells de la ESO, han participat en un"Taller de Lectura no  recomanada" realitzat per l'Ajuntament de Cornellà. Aquest taller extraescolars s'ha realitzat al nostre Institut durant tot el curs 2012-13, una tarda a la setmana. El taller ha consistit en escollir un llibre dels diferents proposats, llegir-lo i realitzar un curtmetratge. El llibre escollit és Las luces de septiembre de l'autor Carlos Ruiz Zafón.

Guanyadors del premi al millor guió de curtmetratges

El dilluns, 10 de juny, al Citilab, els/les alumnes de l'Esteve Terradas han guanyat el premi al millor guió de curtmetratges de tots els participants de Cornellà.

Moltes felicitats a tots i totes per la vostra participació!

Cursa “KILÒMETRES PER LA PAU”

30 de gener: Dia de la Pau i la No- violència

Aquesta activitat, adreçada a tota la comunitat educativa (professorat i alumnat), ha sensibilitzat de la importància que té conviure en pau, sense conflictes, en harmonia, solucionant els possibles conflictes amb el diàleg ...

cursa save the children

Hem organitzat una cursa al pati de l’institut. Tots els diners que hem recaptat han anat a parar a la Fundació Save the Children. i en el seu projecte de cap nen soldat.

cursa save the children

Llegeix més:Cursa “KILÒMETRES PER LA PAU”

Tallers "KILÒMETRES PER LA PAU"

30 de gener: Dia de la Pau i la No- violència

La nostra escola ha participat tot l’alumnat de 2n ESO, en els tallers titulats “KILÒMETRES PER LA PAU”, amb la col·laboració de la Fundació Save the Children, entitat amb la que l'Ajuntament ha realitzats projectes i activitats conjuntes envers als infants i joves.

S’ha parlat dels Drets Humans dels Infants, i s’han repartit còpies de la convenció dels D.H. Infants a tots els participants.

Estàs aquí:Inici > Noticies > Centre > Extraescolars