Arts Gràfiques

Nova edició del concurs de punts de llibre Sant Jordi 2017

Punts de llibre a concurs

Visita a la Fira Graphispag 2017

Els nostres grups d'arts gràfiques han assistit del 21 al 21 de març a la fira Graphispag, principal expositor de les tecnologies de reproducció impresa i comunicació visual.

Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional

L'alumnat de primer curs de Cicle Mitjà d'Arts Gràfiques, dins el cicle d'activitats de la Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, va visitar l'exposició Art i cinema. 120 anys d'intercanvis en el Caixaforum, i va realitzar el taller en el CaixaLab Experience amb el títol: Laboratori d'emprenedoria. També, juntament amb el primer curs de Cicle Superior vam visitar el Museu del Disseny HUB de Barcelona, i vam fer un taller sota el títol: Pensar amb els ulls i mirar amb el cervell. Valorem positivament totes dues experiències pel què fa a la formació del nostre alumnat.

      

Premi del Concurs de Cartells

L'alumna de primer curs de CFGS d'Arts Gràfiques, Zahara Ruiz Fernández, ha guanyat el premi del concurs de cartells "Vine a l'escola pública a Cornellà" organitzat per l'Ajuntament de Cornellà. Felicitem a tot l'alumnat que ha participat i especialment a la guanyadora.

Taller de logos a l'escola Sant Miquel

El passat 19 de gener, els alumnes del grup AGS2, van impartir una sessió de creació de logotips als estudiants de sisè de primària de l'escola Sant Miquel de Cornellà. El taller va consistir en una part teòrica i breu introducció, i després, una part pràctica on tant alumnes grans com petits van aprendre els uns dels altres i s'ho van passar d'allò més bé. El resultat, una bona tarda amb logotips més que creatius, crítiques constructives i debats entre nens convençuts de sí mateixos. A més, els alumnes es van sentir professors per un dia.

Visita a l'Empresa NovaEra

Els alumnes de AGS1 de Disseny i edició de Publicacions Impreses i Multimèdia van visitar l'empresa Nova Era.

Pedro López Linde, el seu Product Manager, ens va compartir els seus coneixements sobre els processos industrials del tractament de la imatge per ser impresa amb sistemes offset.

Ens va mostrar diverses publicacions impreses amb molta qualitat, definició d'imatge i detall.

Va ser una visita molt enriquidora en la qual els alumnes van poder contrastar els seus coneixements de l'aula al món real.

Visita a l'empresa Ediciones Gráficas Rey

Els alumnes de AGM2 de Preimpressió Digital van visitar l'empresa Ediciones Gráficas Rey de Cornellà de Llobregat. Atesos pel Sr. Rey que ens va mostrar la seva empresa en la secció d'impressió i acabats. Va ser una visita molt productiva en la qual els alumnes van poder contrastar els seus coneixements de l'escola al món real. Agraïm el temps i les seves explicacions que ens va dedicar el Sr. Rey.

Visita a la Mostra de Còmic de Cornellà

El passat 22 de novembre, els grups del primer del Cicle de Mitjà de Preimpressió i el grup de l'Aula d'acollida vam visitar la Mostra de Còmic de Cornellà. Una fira per a tots els públics petits, joves i grans. Molt recomanat anar-hi! Els grups d'Arts Gràfiques, estan preparant amb el suport del Il·lustrador, dibuixant i guionista, Juan Carlos Calvo, les seves vinyetes per presentar-les a la propera edició del Concurs de Còmic de Cornellà. És el primer any que participem d’aquesta iniciativa conjunta entre el nostre Institut i el Departament de Joventut de Cornellà i tenim molta il·lusió posada. Amb ganes de compartir amb vosaltres els seus guions i idees. Us anem informant !

L'alumnat de superior d'Arts Gràfiques al LIBER 2016

Els grups AGS1 i AGS2 de Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia han visitat avui la fira del llibre on han pogut tenir un contacte més proper amb les editorials i veure més de prop les novetats presentades.

Els alumnes d'Arts Gràfiques comencen el "Taller de Còmic"

Els alumnes d'Arts Gràfiques han començat el taller de còmic, organitzat i subvencionat pel Departament de Joventut, de l'Ajuntament de Cornellà.

El professor que està fent el taller és Juan Carlos Calvo Lamillar (Dibuixant/Il·lustrador/Guionista):

Us deixem unes imatges del desenvolupament de la seva activitat. Engresqueu-vos a participar a la mostra de còmic Ciutat de Cornellà

Els alumnes d'Arts Gràfiques comencen el "Taller de Còmic"     Els alumnes d'Arts Gràfiques comencen el "Taller de Còmic"

Estàs aquí:Inici > Noticies > Cicles Formatius > Arts Gràfiques