Automoció

Visita a les Instal·lacions de Renault

Els alumnes de dual de segon han visitat les instal·lacions de Renault retail en Cornellà, amb motiu de la sortida del rally de Montecarlo Classic.

Equipament Nou per als Alumnes D'automoció

El departament d'automoció, dins del conveni marc de col·laboració amb Nissan, ha incorporat dos motors nous, tres caixes de canvi i dos servofrens. Aquest equipament nou, permetrà ampliar competències als alumnes d'automoció del centre, en transmissions i en el mòdul de motors amb material de primera qualitat.

Premis Bonaplata 2016

El passat 21 de desembre de 2016, l'Institut Esteve Terradas va ser guardonat al primer premi BONAPLATA 2016, projecte dirigit per Maria Montaba i Angel Carazo i amb la col·laboració d'un grup d'alumnes d'automatismes de GESMAT.

El projecte va consistir en la reproducció d'una maqueta a escala reial d'un cilindre de vapor de SANPOÇ on es van reproduir els plànols i la memòria històrica d'aquest historiador.

L'institut va rebre un diploma del premi i un premi en metàl·lic.​

Els alumnes d'electromecànica de vehicles visiten el Karting

Els alumnes d'electromecànica de vehicles

Divendres 19 de febrer, els alumnes d'electromecànica de vehicles han estat motivats i participant​ en les tandes de Karting, dins de les activitats de les Jornades d'Orientació Acadèmica i Professional.

AUM2 visita la ITV ​de Sant Joan Despí

AUM2 visita la ITV ​de Sant Joan Despí

Aquest dijous 18 de febrer ​els alumnes de segon d'electromecanica de Vehicles (AUM2) han visitat les instalacions de la ITV ​de Sant Joan Despí dins de les Jornades d'Orientació Academica i Professional que organitza l'Institut.

El CFGM d'Electromecànica de vehicles visita un Centre de Control de Trànsit de TMB

El passat dia 12 de febrer el CFGM d' Electromecànica de vehicles varem visitar el Centre de Control de Trànsit de TMB de Sagrera, on ens varen explicar com es gestiona tota la flota de busos i personal d'aquesta entitat. Tot seguit, ens van explicar per part del Cap de taller, el manteniment, maquinària pesada que utilitzen, així com la pròxima remesa de busos híbrids que entrarà funcionament.

El CFGM d'Electromecànica de vehicles visita un Centre de Control de Trànsit de TMB

Llegeix més:El CFGM d'Electromecànica de vehicles visita un Centre de Control de Trànsit de TMB

Els alumnes d'AUM3 visiten el MIBA

Els alumnes d'AUM3 visiten el MIBA

Amb motiu de l'estudi de la IDEA DE NEGOCI dins del mòdul d' EIE, els alumnes de 1er curs del Cicle Formatiu G.M. d'electromecànica de vehicles, AUM3, varen visitar el Museu dels Invents de Barcelona (MIBA) per comprovar, "in situ", diversos i variats invents reals a partir d'idees de negoci patentades pel MIBA .

També van participar en un taller d'elaboració i creació d'idees. Al final de la sessió, cada grup va presentar la seva idea i es va votar la millor proposta.

Els alumnes d'AUM3 visiten el MIBA

Els alumnes d'electromecànica de vehicles visiten l'Auto Retro

Els alumnes d'electromecànica de vehicles visiten l'autoretro

 

El departament d'automoció incorpora dos vehicles de Nissan

El departament d'automció, dins marc del conveni de colaboració amb Nissan, ha incorporat dos vehícles nous, un Nissan Pathfinder i un Navara.

El departament d'automoció incorpora dos vehicles de Nissan  

Aquest equipament nou, permetrà ampliar competencies als alumnes d’automoció del centre, en transmisions i suspensions 4x4 i 4x2; amb material de primera qualitat de un dels fabricants de vehicles d’aquest tipus, amb més prestigi, al mon del offroad.

Xerrada de Tècnics de Nissan sobre el vehicle elèctric a l’Esteve Terradas

El passat dimecres 3 de març, Marcos Garcia (Team Leader de Nissan Technical Centre Europe) i Juan Moreno (Cap de RRHH de Nissan Technical Centre Europe) van fer una xerrada tècnica sobre el vehicle elèctric que desenvolupen i produeixen a les seva factoria de Barcelona. Els alumnes d’automoció de l’Esteve Terradas van poder gaudir de la experiència i formació dels ponents, i van poder veure en directe una unitat de la Nissan NV200 al pati del centre.

Xerrada de Tècnics de Nissan sobre el vehicle elèctric a l’Esteve Terradas

El nostre institut i l’empresa nipona col·laboren des de fa uns anys en la formació dels nostres alumnes, i aquest any, alguns dels nostres millors alumnes d’automoció començaran la FP Dual a la factoria de Zona Franca.

Xerrada de Tècnics de Nissan sobre el vehicle elèctric a l’Esteve Terradas

Des del departament d’automoció volem agrair públicament la col·laboració de Nissan, no només per les dotacions que ha realitzat al centre, sinó per l’oportunitat que donen als nostres alumnes en la incorporació al món laboral, fent el període de pràctiques. Esperem que aquest sigui l’inici d’una llarga relació.

Estàs aquí:Inici > Noticies > Cicles Formatius > Automoció