Automoció

Els alumnes de automocio fan sortida a la exposició autoretro 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=0ahXZ7PEUZI

 

Sortida dels alumnes d'Automoció al saló Motoh!

Sortida dels Alumnes i Professors de Automoció al Karting de Sant Feliu

Xerrada Vehicle Eléctric

El 20 de febrer els tècnics de Renault van vindre el institut per fer una xerrada els alumnes de segon de la tècnica de la seus vehicles elèctrics.

Automocio visita a Renault Esplugues

Visita a les Instal·lacions de Renault

Els alumnes de dual de segon han visitat les instal·lacions de Renault retail en Cornellà, amb motiu de la sortida del rally de Montecarlo Classic.

Equipament Nou per als Alumnes D'automoció

El departament d'automoció, dins del conveni marc de col·laboració amb Nissan, ha incorporat dos motors nous, tres caixes de canvi i dos servofrens. Aquest equipament nou, permetrà ampliar competències als alumnes d'automoció del centre, en transmissions i en el mòdul de motors amb material de primera qualitat.

Premis Bonaplata 2016

El passat 21 de desembre de 2016, l'Institut Esteve Terradas va ser guardonat al primer premi BONAPLATA 2016, projecte dirigit per Maria Montaba i Angel Carazo i amb la col·laboració d'un grup d'alumnes d'automatismes de GESMAT.

El projecte va consistir en la reproducció d'una maqueta a escala reial d'un cilindre de vapor de SANPOÇ on es van reproduir els plànols i la memòria històrica d'aquest historiador.

L'institut va rebre un diploma del premi i un premi en metàl·lic.​

Els alumnes d'electromecànica de vehicles visiten el Karting

Els alumnes d'electromecànica de vehicles

Divendres 19 de febrer, els alumnes d'electromecànica de vehicles han estat motivats i participant​ en les tandes de Karting, dins de les activitats de les Jornades d'Orientació Acadèmica i Professional.

AUM2 visita la ITV ​de Sant Joan Despí

AUM2 visita la ITV ​de Sant Joan Despí

Aquest dijous 18 de febrer ​els alumnes de segon d'electromecanica de Vehicles (AUM2) han visitat les instalacions de la ITV ​de Sant Joan Despí dins de les Jornades d'Orientació Academica i Professional que organitza l'Institut.

Estàs aquí:Inici > Noticies > Cicles Formatius > Automoció