Informàtica

CISCO Live

Aquest dijous 1 de febrer de 2018, el grup d'informàtica especialitzat en ciberseguretat ha fet una visita al fascinant món de Cisco Live.

És un esdeveniment conegut mundialment, on tens la possibilitat de participar en les xerrades, tallers en directe i formació de molt alt nivell amb tot allò que sigui relacionat amb les xarxes informàtiques.

Aquest grup va gaudir d'allò més, tal com es pot veure en les imatges!Esperem que el curs vinent ens tornin a convidar.

6ª edició Campionat Muntatge Cable Parell Trenat

El proper 20 de desembre de 2017 es celebrarà la 6a edició del concurs de cables que organitza el departament d'Informàtica. La finalitat del concurs és aconseguir fer un bon cable parell trenat en el menor temps possible.

 

Everis lliura el Premi Talent a Álvaro Delgado del cicle de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web de l’Esteve Terradas.

Durant l'acte, que va tenir lloc el 12 de desembre de 2017 a la seu d'Everis Barcelona, cinc alumnes de tota Catalunya, van rebre de la mà d’Estanislau Vidal-Folch, Subdirector General de Programes, Formació i Innovació del Departament d'Ensenyament, un diploma acreditatiu per valor de 500 € en concepte d'ajut a l'estudi de l'últim curs del cicle que estant cursant.

 

Guanyador del premi talent Everis!!!

L’alumne Álvaro Delgado del cicle de Desenvolupament d’Aplicacions Web ha estat el guanyador del Premi Talent organitzat per l’empresa Everis.
El premi ha estat obert per a tots els estudiants de Catalunya dels cicles de Grau Superior de Formació professional de Disseny d’Aplicacions Web (AWS), Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (AMS) i Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (SIS).
Des del departament d’Informàtica vàrem escollir aquest estudiant per ser un alumne molt respectuós, treballador i amb bones qualificacions.
Felicitats Álvaro!!!!

Premi talent Everis

L’alumne Álvaro Delgado del cicle de Desenvolupament d’Aplicacions Web ha estat el guanyador del  Premi Talent organitzat per l’empresa Everis.

El premi ha estat obert per a tots els estudiants de Catalunya dels cicles de Grau Superior de Formació professional de Disseny d’Aplicacions Web (AWS), Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (AMS) i Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (SIS).

Des del departament d’Informàtica vàrem escollir aquest estudiant per ser un alumne molt respectuós, treballador i amb bones qualificacions.

 

Felicitats Álvaro!!!

Cyberseguretat - Nou Cicle Formatiu de Grau Superior

A partir del curs 2017/2018, l'institut Esteve Terradas i Illa oferirà un nou cicle de grau superior Cyberseguretat, adaptació curricular del cicle Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, dins la família d'Informàtica i Comunicacions.

Els mòduls del cicle son:

 • Mòdul 1 Implantació de sistemes operatius
 • Mòdul 2 Gestió de bases de dades
 • Mòdul 3 Programació Bàsica
 • Mòdul 4 Llenguatge de marques i sistemes de gestió d'informació
 • Mòdul 5 Fonaments de maquinari
 • Mòdul 6 Administració de sistemes operatius
 • Mòdul 7 Planificació i administració de xarxes
 • Mòdul 8 Serveis de xarxa i internet
 • Mòdul 9 Implantació d'aplicacions web
 • Mòdul 10 Administració de bases de dades
 • Mòdul 11 Seguretat i alta disponibilitat
 • Mòdul 12 Formació i orientació laboral
 • Mòdul 13 Empresa i Iniciativa emprenedora
 • Mòdul 14 Projecte
 • Mòdul 15 Formació en centres de treball
 • Mòdul 16 Cyberseguretat
 • Mòdul 17 Hacking ètic
 • Mòdul 18 DUAL

El nou cicle s'ofereix en modalitat DUAL.

Mes informació a: http://www.iesesteveterradas.cat/index.php/estudis-243/cfgs-administracio-de-sistemes-informatics

Dia del Exalumne a la Família d'Informàtica

El dijous 27 d'abril del 2017, com cada any, vàrem celebrar el dia de l'ex alumne de la família d'informàtica. Es van aplegar uns 50, entre ex alumnes i ex professors, en un ambient molt cordial i distés. Vàrem petar la xerrada una estona tot fent un pica-pica molt bo. Va ser tot molt gratificant.

Gràcies als que hi van assistir i esperem que l'any vinent vinguin més.

A Mobile Story Virtual Escape Room

Els alumnes de grau mitjà d'informàtica assisteixen a "A Mobile Story Virtual Escape Room" és una exposició al Mobile World Centre de Barcelona que permet entendre l'evolució de la tecnologia mòbil i el seu impacte en la societat.

L'exposició impulsada per Mobile World Capital Mostra el present i el futur de la Indústria 4.0, les professions del futur, l'evolució dels dispositius mòbils des de la trucada fins a la gestió integral, o els avançaments cap a la convergència tecnològica, entre altres. Tracta d'una reflexió al voltant de la transformació tecnològica i finalitza el recorregut amb l'únic Escape Room de Realitat Virtual de Barcelona.

Techpedia: Viatge a Praga

Entre els dies 4 i 9 d'abril els alumnes Adrián González i Raúl Domínguez, acompanyats pels professors Óscar Chueca i Gerard Calle, van participar en la final Europea del projecte TechPedia a Praga. En aquests dies els alumnes han pogut gaudir de l'experiència de conèixer una cultura diferent i millorar els seus coneixements en l'àmbit de la tecnologia. A continuació, els mateixos alumnes ens relaten la seva experiència:

Llegeix més:Techpedia: Viatge a Praga

Dia del ex-alumne d'Informàtica 2017

El Departament d'Informàtica celebra el dia del ex-alumne i ex-professor el dijous 27 abril. A partir de les 19:30 farem una trobada al Departament d'Informàtica.

Si ets exalumne d'informàtica, tornet a trobar amb els companys!!

T'esperem!!

Estàs aquí:Inici > Noticies > Cicles Formatius > Informàtica