Manteniment Industrial

Alumna de l'Institut Esteve Terradas Participa a les Trobades de La Vanguardia

El dia 18 de gener, l'Aliança per a la FP Dual va organitzar una Trobada de La Vanguardia, a La Pedrera, sobre la importància de la FP Dual, on van assistir un centenar de representants del teixit empresarial i la comunitat educativa de Catalunya.

A una de les taules rodones d'aquesta Trobada va participar una alumna del Cicle Formatiu de Grau Superior de Mecatrònica Industrial que està realitzant FP DUAL al nostre centre i a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

L'alumna va posant en valor la seva experiència personal dins l'FP Dual. Cal remarcar que organització de l'acte i FGC van destacar i agrair la seva participació.

Volem agrair a Cristina la seva implicació i esforç per a millorar el seu futur professional.

Participació a L'European Vocational Skills Week 2016 de SIEMENS

Un alumne del nostre centre del CFGS de Mecatrònica Indústrial que està realitzant FP DUAL a l'empresa SIEMENS de Cornellà de Llobregat, ha participat a les jornades realitzades European Vocational Skills week 2016, realitzades a Madrid, mitjançant una conferencia en streaming.

Donem les gràcies a aquest i resta d'alumnes que participen a l'experiència DUAL, i com no a l'empresa SIEMENS per la seva col·laboració.

https://www.wetransfer.com/downloads/f9820b441c85a229e828dd496bcafacb20161215123019/c3aae71c208253411783eeb627aaed3520161215123019/f6b116

Bombes KSB

+info

Signatura del conveni Ferrocarrils de la Generalitat amb el Departament d'Ensenyament

Gràcies a aquest acord 4 alumnes del CFGS de Mecatrònica Industrial estaran becats en els centres logístics de Rubí i Martorell durant tot el curs vinent.

Signatura del conveni Ferrocarrils de la Generalitat amb el Departament d'Ensenyament

GUTMAR & Institut Esteve Terradas

GUTMAR & Institut Esteve Terradas

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Producció per Mecanització del nostre centre visiten l'empresa GUTMAR, on faran durant tot el curs 2015-16 formació DUAL remunerada en aquesta empresa líder en el sector Aeronàutic.

L'activitat principal de GUTMAR és la fabricació mecànica de precisió i muntatge de conjunts mecatrònics, destinats als sectors aeronàutics, espacial, robòtic, i biomèdic.

GUTMAR & Institut Esteve Terradas

Cap a un món tecnològic industrial

Cap a un món tecnològic industrial

El departament de Fabricació Mecànica ha participat en la Jornada Internacional en Formació professional Industrial.

A grans trets les conclusions són les següents:

  1. La necessitat de tècnics amb coneixement dels CFGS de Producció per Mecanització i de Mecatrònica Industrial faran que tinguin un atur zero.
  2. Que els sous dels treballadors especialitzats en aquestes disciplines seran dels millors del mercat laboral.
  3. Que la indústria també necessita operaris que siguin dones.
  4. Que a Europa comença una nova reindustrialització, i que hi ha necessitats de persones formades en aquestes disciplines.

Els alumnes de 2n del CFGS de Producció per Mecanització visiten l'empresa J. Juan

Els alumnes de 2n del CFGS de Producció per Mecanització visiten l'empresa J. Juan, lider en sistemes de frenada de motos, dintre de la setmana d'orientació acadèmica i professional.

Els alumnes de 2n del CFGS de Producció per Mecanització visiten l'empresa J. Juan

Els alumnes de 2n del CFGS de Mecatrònica industrial visiten Atrium Viladecans

Els alumnes de 2n del CFGS de Mecatrònica industrial, dins el marc de la setmana d'orientació acadèmica i professional, visiten amb el cap de manteniment les entranyes d'Atrium Viladecans.

Els alumnes de 2n del CFGS de Mecatrònica industrial visiten Atrium Viladecans

 

Fusió ciència i música

Aquest any els alumnes de 2n del CFGS de Mecatrònica Industrial faran com a projecte un robot que toqui el calaix flamenc. Per tal de posar en marxa aquest projecte ens ha visitat Sergio Ramos, de l'Ateneu de les Arts de Viladecans, per donar a conèixer als alumnes els conceptes de percussió necessaris per portar a bon terme aquest projecte. Donem un cop més les gràcies a l'Ateneu de les Arts per l'estreta col·laboració entre les nostres dues institucions. Veiem una mostra de la classe pràctica:

Spidertrump@3.0 marxa de "bolo"

Spidertrump@3.0 al Citilab

El robot dissenyat i fabricat pel alumnes del CFGS de Mecatrònica indústrial ha començat la seva gira, la primera actuació a estat al Citilab de Cornellà, on ha tocat amb un altre percussionista i un flautista, dintre de les jornades d'Innovació del Baix Llobregat.

Estàs aquí:Inici > Noticies > Cicles Formatius > Manteniment Industrial