Castellà

Xerrada amb J.M.Gisbert

L'escriptor J.M.Gisbert torna al nostre institut.

Avui 28 de febrer, ens ha visitat de nou aquest important escriptor(amb 48 novel·les publicades).

Ha parlat amb el alumnes de 2 d'ESO dels llibres: "La maldición del arquero" i "El embrujo de Elba ". Ha estat una xerrada molt interessant, amena i plena d'anècdotes divertides.

No tots els dies podem conèixer l'autor dels llibres que hem llegit!

Moltes gràcies!

La Ruta del Quijote a Barcelona

Els alumnes de Literatura de 2n de Batxillerat han fet la ruta del Quijote pels carrers de Barcelona.

Bon Nadal i Feliç 2017

Sortida a Teatreneu

El passat dijous día 24 de novembre els alumnes de 1 de Batxillerat , acompanyats pels seus tutors i la professora de Literatura Castellana , van anar al Teatreneu (Barcelona ). Vam veure una obra de Lope de Vega:"La discreta enamorada "."Una comedia de enredo":divertida,amena i molt actual. Vam gaudir molt i fins i tot vam poder xerrar amb els actors. Esperem repetir l'experiència ! !

  

Taller de Còmic - alumnes 4rt ESO E

Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E

Els alumnes de 4rt d'ESO E ja han començat el "Taller de Còmic" a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit. L'activitat està dirigida pel dibuixant Juan Carlos Calvo Lamillar i subvencionada pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de Cornellà.

Animeu-vos a participar a la Mostra de Còmic Ciutat de Cornellà!!!

Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E Taller de Còmic - alumnes 4rt d'ESO E

Els alumnes de 4tE i la Nicoleta descobreixen un món ple de màgia i il·lusió a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit amb el suport de la Mª Jesús.

Els alumnes de 4tE i  la Nicoleta descobreixen  un món ple de màgia i il·lusió a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit amb el suport de la Mª Jesús.

Fem teatre

Els alumnes de 2ºE del centre van representar l'obra de Plaute," L'Aulularia", als alumnes de cinquè curs de l'Escola Mediterrània.

Per tal de realitzar aquesta representació, els alumnes van llegir l'obra original i en van fer l'adaptació. L'obra va incloure un número de percussió que havien treballat a Música.

Fem teatre

Guanyadors del concurs de St. Jordi

guanyadors del concurs de St. Jordi

Guanyadors/es de 4 de Eso del concurs de Sant Jordi organitzats pels departaments de Castellà, de Català i de Socials, juntament amb la Biblioteca Joan Salvat Papasseit.

Moltes felicitats a tots els premiats i a tots els que heu participat!!

Feliç Sant Jordi !

Murals per recordar la obra i la vida de Miguel de Cervantes.

Murals per recordar la obra i la vida de Miguel de Cervantes.

Murals per recordar la obra i la vida de Miguel de Cervantes.

Visita de J.M Gisbert

Dimecres passat 20 d'abril ens va visitar l'escriptor Joan Manuel Gisbert per parlar-nos de la seva novel·la: "La maldición del arquero".

Tots els alumnes de 2 d'ESO havien llegit la seva obra i van preparar preguntes per fer-li a l'autor. Alguns van portar el seu llibre per demanar-li una dedicatòria. Va ser una xerrada molt amena i enriquidora per a tots. La novel·la està ambientada en l'Edat Mitjana i és molt INTERESSANT! Us la recomanem! Segur us agradarà.

Estàs aquí:Inici > Noticies > ESO - Batxillerat > Castellà