General

Viatge final de curs de 4t d'ESO

Viatge de final de curs de 4t d'ESO

L'alumnat de 4t va anar a Londres del 7 al 10 de juny de viatge de final de curs.

Ho vam passar molt bé!!

Acte de cloenda de 4t d'ESO

El dia 22 de juny vam celebrar al CITILAB la cloenda de 4t d'ESO juntament amb l'entrega de diplomes de servei a la comunitat.

4t ESO A
4t d'ESO A

4t ESO B
4t d'ESO B
 

 


 

4t ESO C
4t d'ESO C

4t ESO D
4t d'ESO D
 


 

4t ESO E
4t d'ESO E

Trobada en la Residència Jaume Naulart

Visita a la residència Jaume Naulart

El passat 2 de juny els alumnes de Religió de 3r de l'ESO s'han trobat a la residència Jaume Naulart per fer un concert amb flautes i cançons i lectura de poemes. Es tracta de fer una trobada intergeneracional, compartir experiències i passar una bona estona.

Visita a la residència Jaume Naulart

Visita a la residència Jaume Naulart

Visita a la residència Jaume Naulart

Visita a la residència Jaume Naulart

Visita a la residència Jaume Naulart

Visita a la residència Jaume Naulart

Visita a la residència Jaume Naulart

Visita a la residència Jaume Naulart

Visita a la residència Jaume Naulart

CLOENDA DE BATXILLERAT 15-17

Els alumnes de batxillerat, la dissetena promoció d'aquest centre, han celebrat la cloenda.

Taller d’ en Pedro Calero, a la classe de Religió 3r i 4rt d’ ESO

En Pedro Calero col·labora amb la organització danesa “One World Center” i ha treballat en diversos projectes d’art social, nutrició i desenvolupament urbà i sanitari.

Ens va visitar a la classe de religió i va impartir el taller titulat “Pobresa, Pedagogia i Pau”, que vol de promoure el voluntariat individual i en grup en l’àmbit local i internacional. Ens va presentar la seva experiència a Malawi com formador de professors de primària amb una accentuada responsabilitat social. Conèixer de primera mà les condicions dels nens i nenes de les escoles de primària, el seu dia a dia, el seu sistema educatiu, ens va fer reflexionar sobre la tasca que des d’aquí podem fer per contribuir en la eradicació de la pobresa.

Trobada d'àvies a la classe de Socials de 2n D

Avui ens han visitat la Mercedes i la Josefa. Àvies del nostre alumnat que han explicat com va ser la seva infantessa i joventut, les seves experiències de vida. Han parlat en primera persona dels canvis de la ciutat de Cornellà, del paper de la dona, de la família, de l’accés a la educació, del valor del treball, del respecte i de la llibertat. Els alumnes han fet silenci, escoltant-les i aprenent a valorar les petites coses de la vida.

Moltes gràcies per haver-nos visitat! Fins aviat!

Ha arribat la Primavera a 1r D' ESO E

Els alumnes de 1r d’ ESO grup E han plantat a la classe de la tutoria unes plantetes amb flors i uns enciams.

Amb la ajuda d’en Paco, Professor de PCI de Jardineria, hem gaudit de l’estona i hem treballat en equip. Ara toca seguir la tasca fins final de curs! Moltes gràcies Paco per la teva visita.

Els alumnes de Religió de 2n d’ESO visiten en Migrastudium

Des de la matèria de religió estudiem les diferents religions del món i treballem el valors universals de la pau, la convivència i l' amistat. És per això, que els alumnes de 2n d’ ESO hem visitat les instal·lacions del Migrastudium a Barcelona. En aquests tallers hem après més sobre les diferents religions del món, els elements comuns i la importància de conèixer-les per poder viure en una societat plural en respecte vers l’ altre.

Loteria Sorteo de Oro

Benvolguts companys/nyes,

Els alumnes de 4rt d' ESO han col·laborat en el seu voluntariat amb la Creu Roja. El proper 20 de juny es fa el sorteig d' Or de la Creu Roja. El número val 5 euros. Si esteu interessats, em dieu! Deixaré un llistat a la sala de professors! Podeu apuntar el vostre nom, cognom i calaixet!

https://www.cruzroja.es/sorteodeoro/

Premis de Sant Jordi 2017

El 24 d'abril hem celebrat la Diada de Sant Jordi amb la tradicional entrega de premis Literaris convocats per la Biblioteca Joan Salvat Papasseit i l'Institut Esteve Terrades. També hem donat els premis del Dept. de Matemàtiques i Llengua Anglesa, Arts Gràfiques – Cicles Formatius, i El Concurs de disfresses de Carnestoltes. Us deixem unes imatges perquè pugueu recordar aquests bonics moments. Moltes gràcies a tothom per participar tant activament!

La llista de premiats és:

Llegeix més:Premis de Sant Jordi 2017

Estàs aquí:Inici > Noticies > ESO - Batxillerat > Coordinació