General

XVI Mostra dels Treballs de Recerca de l'Ajuntament de Cornellà

Cinc alumnes de 2n de batxillerat han estat seleccionats per participar enguany a la Mostra de Treballs de Recerca que organitza l'Ajuntament de Cornellà:

  • Valeria Pinto Durazno (guanyadora del 3r premi a la categoria "Ciència i Tecnologia")
  • Sonia Martelo Gamiz
  • Yaiza Cano Duarte
  • David López Blanco
  • Laura López Toro

2n de Batxillerat Viatja a Budapest

Els alumnes de 2n de Batxillerat han visitat Budapest durant la setmana prèvia a Setmana Santa.

Tallers de la fundació Vicente Ferrer

mandales solidàries

Continuem la nostra col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer. Els dies 8 i 9 d'abril tot l'alumnat de 2n d'ESO ha gaudit amb la proposta educativa titulada "Mandala x Igualtat"

Es tracta d'un taller sobre gènere i desenvolupament, per prendre consciencia de la discriminació que pateixen les dones i nenes a l'Índia rural. També, investigarem com es distribueixen les tasques domèstiques entre homes i dones al nostre país.

Tallers de la fundació Vicente Ferrer

Podeu trobar més informació a la web http://www.fundacionvicenteferrer.org/es/que-hacemos

Dia de la Dona

El departament de música hem participat a l'acte del dia de la Dona, organitzat per l'Ajuntament de Cornellà, i que es va celebrar el passat divendres dia 10 de març a les 17.30h a la biblioteca central.

Hem estat l'únic institut de Cornellà convidat a l'acte, conjuntament amb l'escola Municipal de Música de la ciutat.

Taller Antiestrès

Carnestoltes 2017

Un any més hem celebrat la festa del Carnestoltes amb tallers de cuina, cinema, karaoke en anglès, maquillatge, fem blandiblu, etc... Hem muntat un photocall, on els alumnes han participat en el ja tradicional concurs de disfresses. Els premis patrocinats per l'ajuntament de Cornellà, es donaran el dia de Sant Jordi.

Els alumnes de 4rt d'ESO han organitzat un Room Scape, venda de crispetes, entrepans, pastissos i begudes per ajudar a finançar el viatge de final de curs.

Tots hem gaudit de la festa, gràcies a la implicació de tot el professorat i l'alumnat d'ESO i Batxillerat

Activitats a Favor de la Fundació Vicente Ferrer

Mercat solidari a favor de la Fundació Vicente Ferrer

Coincidint amb el dia Internacional de la Dona Treballadora, l'alumnat de 3r d'ESO han participat en un petit Mercat solidari a favor de la Fundació Vicente Ferrer.

Tothom del centre ha col·laborat i finalment hem recaptat 436.75 Euros que enviem a la Fundació, que treballa en l'eradicació de la pobresa i el desenvolupament de la dona en l'àmbit rural més pobre i necessitat de la Índia.

Agraïm a tothom la seva implicació i generositat! L'any vinent ho tornarem a repetir, perquè ha estat una experiència molt maca i enriquidora.

Tallers de la Fundació Vicente Ferrer per l'alumnat de 2n d'ESO

Des de la Fundació faran a tot l'alumnat de 2n d'ESO uns tallers el proper 4 d'abril. Es tracta d'un taller sobre gènere i desenvolupament, per prendre consciencia de la discriminació que pateixen les dones i nenes a l'Índia rural.

Xerrada Sobre els Camps de Refugiats

El passat dimecres 8 de març, es va fer una xerrada als alumnes de 4t ESO i 1r de Batxillerat sobre els camps de refugiats a càrrec d'un exalumne de l'institut Jordi González. En Jordi està estudiant Medicina a Bolívia i ens va explicar la seva experiència en els camps de refugiats de les illes gregues. Va ser una xerrada molt interessant i molt emotiva.

Gràcies Jordi, per fer-nos partícips de la teva gran experiència!

L'Esteve Terradas a Scaramouche

Els alumnes de 1r de Batxillerat van assistir a l'espectacle "Scaramouche" al teatre Victòria. La companyia Dagoll Dagom s'ha endinsat en el context de revolta de la Revolució Francesa. Scaramouche un heroi emmascarat, esdevindrà el defensor del poble exigint justícia, s'enfrontarà amb l'aristocràcia i donarà esperança a tothom.

Entendre la Revolució Francesa és entendre el món d'avui. Per això els alumnes i el Departament de Català us recomanem aquest viatge fascinant on conviuen la màscara de l'artista i el floret de l'heroi.

Concurs de Disfresses Carnestoltes 2017

Participa en el Concurs de disfresses de l'Esteve.

T'esperem el 24 de febrer de 9 a 10 h en el nostre Photocall! Et farem una super foto!! No podeu faltar!!

Premis: Entrades de cinema Splau

Categories:

  • 3 premis a la millor disfressa individual
  • 2 premis a la millor disfressa de grup
  • (6 alumnes/ màxim)

Amb el suport de l'Ajuntament de Cornellà

Estàs aquí:Inici > Noticies > ESO - Batxillerat > Coordinació