Premis i Guardons

CONCURS MICRORELATS CORNELLÀ VALORS

El passat 29 de maig va tenir lloc el lliurament de Premis del Concurs de Microrelats Cornellà Valors, enguany dedicat al tema de l'Esforç.

Les nostres alumnes Carolina Jiménez i Carlos Haba han estat les guanyadores del primer i segon premi respectivament de la Categoria Adolescent. També han participat Carlos Silva, Claudia Peralta, David López, Laura López, Sofía Diéguez, Natalia González, Laura López i Albert Váquez.

Donem la nostra felicitació tant als alumnes que han guanyat com als que han participat. Enhorabona!!!

Premis del Concurs de Microrelats Cornellà Valors

El passat dijous 2 de juny va tenir lloc el lliurament de Premis del Concurs de Microrelats Cornellà Valors, enguany dedicat al tema del Diàleg.

Els/les nostres alumnes Yaiza Cano, David Lòpez i Alba Pérez vàren guanyar el primer, segon i tercer premi respectivament de la Categoria Adolescent. També hi havien participat els/les alumnes Sofía Diéguez, Natalia González, Laura López, i Albert Váquez.

Els Microrelats han estat elaborats en la matèria de Filosofia i Ciutadania de Primer de Batxillerat, impartida per la professora Carmen Merchán.

Donem la nostra felicitació tant als alumnes que han guanyat com als que han participat. Enhorabona!!!

Premis del Concurs de Microrelats Cornellà Valors

Alumnes premiats al XI Concurs d’eradicació de violència de gènere

L'alumnat de Cicle Superior d´Arts Gràfiques ha participat al XI Concurs d’eradicació de violència de gènere, en la categoria lliure. Han estat guardonats els alumnes Juanjo Gutiérrez (1er premi) i Sandra Bargulat (2on premi) amb els següents cartells. Felicitem a tot el grup per la seva participació.

Juanjo Gutiérrez (1er premi)
Juanjo Gutiérrez (1er premi)

Sandra Bargulat (2on premi)
Sandra Bargulat (2on premi)

Daniel Giménez d'SMX al campionat anual d'aplicacions per a mòbils

Daniel Giménez d'SMX: segon lloc al campionat anual d'aplicacions per a mòbils

El Divendres 5 de juny es va dur a terme el campionat anual d'aplicacions per a mòbils promogut per la plataforma mschools on participen alumnes de ESO, batxillerat i cicles formatius.

L'alumne Daniel Giménez de SMX2 va participar en la categoria d'aplicacions educatives-cicles formatius quedant en segon lloc.

Daniel Giménez d'SMX: segon lloc al campionat anual d'aplicacions per a mòbils

Alumnes premiats al concurs de microrelats "Cornellà Valors"

Alumnes premiats al concurs de microrelats "Cornellà Valors"

Dos del nostres alumnes de 4t. ESO han estat premiats, al concurs de micro-relats de Cornellà Valors, amb el primer i tercer premi de la Categoria d'Adolescent.

El primer premi ha estat de Yaiza Cano Duarte amb 'La Clau' i el tercer premi per David López Blanco amb 'Ético-Cívica Cooperació'.

El lliurament de premis va tenir lloc el dia 28 de maig

Alumnes premiats al concurs de microrelats "Cornellà Valors"

Treball de Recerca premiat: "Les societats utòpiques"

Treball de Recerca premiat: "Les societats utòpiques"

El dimecres 13 de maig, les alumnes Paula Piedad i Isabel Ruiz, de 2n de Batxillerat Humanístic i Social han estat guanyadores del 3r Premi de Filosofia Arnau de Vilanova, atorgat pel Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències de Catalunya.

El títol del Treball de Recerca premiat és "Les societats utòpiques" i ha estat dirigit per la Catedràtica i Doctora Carmen Merchán Cantos, professora del Departament de Ciències del nostre centre.

Les felicitem i esperem que continuïn en el seu camí d’èxits en la investigació.

XIV Mostra de Treballs de Recerca

Dimarts, 14 d'abril. Lliurament dels premis de la XIV Mostra de Treballs de Recerca de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, 2015

XIV Mostra de Treballs de Recerca

Nou alumnes de Batxillerat de l'Esteve Terradas han participat enguany a la Mostra de Treballs de Recerca que organitza l'ajuntament i al Concurs de cartells de la campanya “Vine a l’escola pública de Cornellà” i el Logo de la Marca Corporativa "Apropa't".

Han aconseguit premi:

  • Lidia Moraga Montalbán i Natàlia Sánchez Jiménez del grup B22 de Batxillerat, amb el treball "El temps de descans en un centre de secundària", 3r premi de la categoria “Àmbit ciutat”.
  • Sergio Gurillo (1er curs Cicle Superior de Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia), premi cartell ' Vine a l'Escola Pública'.
  • Víctor Vázquez (2n curs Cicle Superior de Producció Editorial), premi marca corporativa 'Apropa'

    Llegeix més:XIV Mostra de Treballs de Recerca

Alumnes del CFGS de Mecatrònica Industrial guanyadors dels premis Innobaix

Dels 12 equips finalistes del projecte Innobaix del Consell Comarcal del Baix Llobregat, quatre són del CFGS de Mecatrònica de l'Institut Esteve Terrades.

Alumnes del CFGS de Mecatrònica Industrial guanyadors dels premis Innobaix

Els dos equips guanyadors han estat del nostre centre, un amb un projecte de millora de la seguretat activa en les motos amb l'empresa J. Juan, i l'altre per millorar la gestió d'emmagatzematge amb l'empresa Ventós.

Des de l'Institut Esteve Terradas volem felicitar a tots els participants per l'experiència.

Llegeix més:Alumnes del CFGS de Mecatrònica Industrial guanyadors dels premis Innobaix

L'Esteve Terradas al DELF SCOLAIRE 2014

(Diplômes d'Études en Langue Française)

L'Esteve Terradas al DELF SCOLAIRE 2014

El passat dilluns 17 de novembre a les 16 hores vam assistir a l'acte de lliurament de diplomes de les proves de la primera convocatòria DELF Scolaire (Diplôme d'Etudes en Langue Française), adreçada a l’alumnat de secundaria de centres públics. L'acte va tenir lloc al Palau Falguera de Sant Feliu i va estar presidit pel Director dels Serveis Territorias del Baix Llobregat, Sr. Josep Maria Pérez Rodríguez, i per Mme Cécilia Goloboff , attachée de coopération pour le français. L'alumna que cursa enguany segon de batxillerat, Hajar El Youssoufi, va acreditar en llengua francesa un nivell B1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües i va rebre el diploma acreditatiu de mans de Mme Goloboff.

Llegeix més:L'Esteve Terradas al DELF SCOLAIRE 2014

Premi Talent Everis 2014

Un any més, un alumne del cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma rep el Premi Talent d'Everis; premi que reconeix l'esforç i el talent dels estudiants de Cicles Formatius.
El premiat d'aquesta 4ª edició ha estat, el Marc Ferreiro. El premi ha estat lliurat pel Sr. Melcior Arcarons, Director General de Formació Professional del Departament d'Ensenyament.

Premi Talent Everis 2015

Els guanyadors de la 5a edició del premi Talent d'Everis

Un any més, un alumne d'informàtica, aquest any del cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Web, rep el Premi Talent d'Everis; premi que reconeix l'esforç i el talent dels estudiants de Cicles Formatius.
El premiat d'aquesta 5ª edició ha estat, el Cristian Fernández. El premi ha estat lliurat pel Sr. Melcior Arcarons, Director General de Formació Professional del Departament d'Ensenyament.

Cristian Fernández recull el premi Talent d'Everis

Estàs aquí:Inici > Noticies > Premis i Guardons