Serveis a Empreses

L'Institut Esteve Terradas col·labora amb la Fundació BCN FP

L'Institut Esteve Terradas participa conjuntament amb la Fundació BCN FP, el Departament d'Ensenyament, Ajuntaments de l'àrea metropolitana, sindicats, empresaris i entitats del sector de l'educació per tal de valorar quins són els perfils laborals demandats a l'àrea de Barcelona, i quins són els coneixements que han de tenir aquests per afavorir el creixement econòmic i la inserció i reciclatge dels treballadors.

Es constata que hi han dos grans grups amb necessitats de treballadors els anomenats indústria 4.0 i el sector serveis. Del primer es necessiten professionals amb coneixements de robòtica, mecatrònica, de fabricació CNC i d'informàtica, del segon es necessita professionals amb coneixements serveis a les persones, comerç, hosteleria i d'administració.

Jornada Tècnica FP DUAL y 3x2 Mecatrònic - Mechatroniker

Unes de les primeres activitats que ha realitzat la recent Coordinació de Servei a empreses és la participació d'aquesta jornada tècnica organitzada per la Cambra de Comerç Alemanya, que l'ha organitzat amb l'objectiu que empreses alemanyes afinades a Catalunya puguin conèixer els avantatges de l'FP DUAL i del 3x2.

Les empreses asistents van ser: BROSE, Continental Automotive Spain, Evonik España y Portugal, Festo Automation, GEZE Ibéria, Homag España Maquinaria, Kostal Eléctrica, Linde Material Handling, Linde & Wiemann, ROCA, SaarGummi Ibérica, Zoller Ibérica.

Estàs aquí:Inici > Noticies