Cloenda del Comenius d'Emprenedoria a Pàdua (Itàlia)

Cloenda del Comenius d'Emprenedoria a Pàdua (Itàlia)

Del 18 al 21 de març d’enguany, el nostre Institut ha participat en les jornades de cloenda del projecte Comenius "Master Your Eurosponsibility". La nostre delegació estava formada per cinc alumnes del grau mitjà de Gestió administrativa (Sonia Martínez, Cheyenne Cordero, Tamara González, Paola González i José Antonio Ramírez) i tres professores del nostre centre. Val a dir que la nostra directora, Olga Quesada, com a màxima representació del nostre Institut, va participar en la jornada de tancament.

En aquestes jornades internacionals, els nostres alumnes han gaudit de les diferents activitats proposades per la delegació italiana de les quals cal destacar una visita a la famosa empresa de sabates Geox, una passejada guiada per la ciutat de Pàdua i una fantàstica visita a la sempre sorprenent ciutat de Venècia. L’últim dia va ser una jornada de molts nervis i intens treball pels nostres nois ja que van participar de manera molt activa en la jornada de cloenda fent una presentació i participant en una entrevista de treball simulada. Val a dir que la seva participació va ser un èxit.

Els alumnes han tingut temps de treballar en grup, practicar anglès i apropar-se a altres llengües i cultures europees. També han fet nous amics entre els representants de França, Àustria, Finlàndia i Itàlia.

Estàs aquí:Inici > Notícies > Cloenda del Comenius d'Emprenedoria a Pàdua (Itàlia)