L'Esteve Terradas present a la inauguració dels nostre Viver d'empreses a Cornella.

Representants de la coordinació de FCT i Emprenedoria del nostre centre han assistit a la presentació d'un nou centre per promoure l'activitat econòmica a Cornellà on els emprenedors podran disposar de tots els serveis per portar a terme la seva idea de negoci.

el viver d'empreses de l'Esteve Terradas

Des del centre hem arribat a un acord per a què els emprenedors de la nostra escola puguin utilitzar aquests serveis de forma gratuïta després de passar el pla de viabilitat de la seva idea.

L’equipament de disseny jove, modern i funcional està ubicat al carrer Joan Fernández, núm. 3, en ple centre de Cornellà i garantint l’accessibilitat tant en vehicle privat, a peu o en transport públic (metro, Renfe, Trambaix i bus). Es tracta d’un espai polivalent que té com a objectiu fomentar iniciatives empresarials, oferint allotjament i assessorament en tot el procés de creació, creixement i consolidació de nous negocis. En el marc de la Jornada de Portes Obertes tindrà lloc la primera sessió formativa organitzada en el viver. Serà a les 10,30h i anirà a càrrec de la formadora Clara Núñez amb una ponència amb el títol “Ments d’oportunitats”, adreçada a empresaris, emprenedors i aturats interessats en l’autoocupació i que té com a finalitat ensenyar a detectar oportunitats en l’entorn que es puguin convertir en idees de negoci.

Des de l 'Esteve Terradas volem donar les gràcies al Centre d'Empreses PROCORNELLA, per tota l'ajuda que presta als nostres emprenedors.

Estàs aquí:Inici > Notícies > L'Esteve Terradas present a la inauguració dels nostre Viver d'empreses a Cornella.