Xerrada amb els alumnes de Prevenció Riscos de l ´empresari Miquel Teixidor, Conseller Delegat de Genaker i exdirectiu de Nokia

logo FemCAT

La coordinació d'emprenedoria del centre ha organitzat en el dia d´avui i dintre del programa FemCAT una xerrada per als alumnes del grau superior de riscos laborals referent a l´activitat empresarial i la vida personal dels empresaris.

Aquesta xerrada es fa dintre del programa FemCAT i te com a missió:

  • Mostrar la necessitat de l’empresa en la societat.
  • Despertar l’ interès pel món de l’empresa entre els joves.
  • Donar una visió de l’empresa que sigui inspiradora, atractiva.
  • Mostrar la cara amable de l’empresa i de l’empresari.
  • Mostrar algunes de les habilitats que requereix un empresari.

El senyor Miquel Teixidor, conseller delegat de Genaker, Va treballar a Nokia obrint nous mercats i oficines a nou països d’Europa i Amèrica. Va organitzar les activitats industrials de Nokia a Espanya i va ser el director del centre recerca i desenvolupament de Nokia a Barcelona.

El programa, elaborat conjuntament amb el Departament d'Ensenyament, es centra en la trobada entre l'alumnat i una persona que dirigeix la pròpia empresa que els explicarà la seva vivència. La conversa amb aquesta persona i la reflexió sobre la seva motivació i dia a dia ajudarà els i les estudiants a visualitzar aspectes de la vida a l’empresa i del seu paper en la societat des d’una perspectiva diferent a la que és habitual.

Estàs aquí:Inici > Notícies > Xerrada amb els alumnes de Prevenció Riscos de l ´empresari Miquel Teixidor, Conseller Delegat de Genaker i exdirectiu de Nokia